Partner worden

SAMEN STERK! Wilt u als ondernemer of maatschappelijke organisatie met ons samenwerken om het zwerfafval in Lelystad te bestrijden? Stuur ons een bericht dan gaan we graag met u in gesprek.

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.

Onze samenwerkingspartners

Gemeente Lelystad

Gemeente Lelystad stelt materialen ter beschikking voor de vrijwilligers en werkt met ons samen bij evenementen.

Welzijn Lelystad - Challenge Up

Challenge Up van Welzijn Lelystad verbindt jongeren aan onze activiteiten en andersom.

Waterschap Zuiderzeeland

Waterschap Zuiderzeeland werkt met ons samen bij water gerelateerde evenmenten.

StepUp4Youth

StepUp4Youth werkt met volwassen en jongeren met ons samen bij evenementen.

Concern voor Werk

Concern voor Werk helpt onze stichting bij opruimacties door het ingezamelde zwerfafval af te voeren.

Lelystadse Uitdaging

De Lelystadse Uitdaging heeft onze stichting geholpen aan een notaris die belangeloos onze statuten heeft opgesteld.

Aanhangwagenbedrijf Van de Burgwal B.V.

Van de Burgwal B.V. biedt onze stichting de mogelijkheid om gebruik te maken van aanhangers om het verzamelde zwerfafval weg te brengen naar het afvalstation.