Ik wil helpen afvalprikken

Vele handen maken licht werk. Het kost slechts wat van je beschikbare tijd, hoeveel dat bepaal je zelf. We hebben handige materialen om het opruimen nog leuker te maken.

Ik meld mij aan als vrijwilliger

Heb je al materialen maar wil je graag profiteren van de voordelen als lid van onze stichting? Meld je dan aan!

Ik wil een Zapteam

'Jong geleerd is oud gedaan'. Lijkt het je leuk om met een groepje kinderen minimaal 1x per maand zwerfafval op te ruimen? Bekijk dan de voorwaarden en meld je aan!

Ik wil het bestuur helpen

Om nog meer van betekenis te zijn is het nodig om de stichting verder te professionaliseren. We zijn daarom op zoek naar vrijwilligers die de organisatie willen versterken!

Ik wil een actie sponsoren

Wij bieden u een geweldige kans om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten en tegelijkertijd een positieve impact te hebben op de gemeenschap  😃