Toegangspas HVC aanvragen

Als je wat langer mee ons meedoet herken je het vast wel. Je eigen gebied is en blijft zo langzamerhand wel schoon. Dus je gaat steeds een stukje verder. Maar die afvalzak wordt steeds zwaarder en terugnemen mee naar huis is niet te doen.....

Gemeente Lelystad heeft tot een akkoord kunnen komen met HVC dat vrijwilligers die aangesloten zijn bij Lelystad Schoon een brede toegangspas kunnen ontvangen!
Met deze pas kun je dus in heel Lelystad terecht om je zwerfafval in een ondergrondse container te deponeren. Dus herken je bovenstaand verhaal? Vraag die pas aan!

Vraag de HVC toegangspas aan

Vul hieronder de gevraagde gegevens volledig in. En geef in het bericht aan dat je graag zo'n brede toegangspas wilt aanvragen. De aanvragen worden door ons verzameld, dus het kan even duren voordat je de pas in ontvangst kunt nemen.

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Onze privacyverklaring is van toepassing.